Ce va fi …dincolo?
Ce va fi ...dincolo?

Viața de dincolo sau continuarea ființării noastre sub o formă sau alta nu are nici o legătură cu ceea ce știm noi sau cu ceea ce credem noi din această prespectivă pământescă. Nu va fi ca aici, nu va fi ca acum, ci va fi așa cum știe Dumnezeu că ne e mai bine întru evoluție, transformare și veșnicie.
Tot ceea ce învățăm și adunăm în codul nostru genetic, în informațiile cuantice ale particulelor noastre de materie nu se distruge, nu dispare, nu poate regresa. Adică devenim semințe roditoare și înfloritoare de esență divină. Ni se dă o șansă unică de a ne împlini, de a ne transforma întru evoluție. Energia divină are capacitatea de a duce totul acolo unde îi este locul, cu condiția să ne lăsăm purtați a fi parte din capodopera la care Universul lucrează încontinuu.
Are Dumnezeu grijă ca tot ceea ce e bun și folositor să fie armonizat și pus în valoare și dincolo de experiența aceasta limitată de timp și de spațiu.
Așadar orice așteptări legate de viața de dincolo sunt absolut inutile!
Singurul lucru pe care îl avem de făcut în legatură cu viața de dincolo este să ne trăim viața de acum în cel mai bun mod cu putință, adică să ne potențăm la maxim valențele și capacitățile, să ne ducem cu percepția și cu înțelegerea până unde putem și să aplicăm aceste conștientizări în folosul tuturor.
Dincolo, Învierea ne va fi întru ceea ce știe Dumnezeu mai bine că ne este menit.

Poți găsi toate materialele și pe blogul meu: https://dorusuciu.com/blog

Și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/viatameritatraitafrumospunctcom

Materiale relaționate cu acest articol: 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți găsi toate materialele și pe blogul meu: https://dorusuciu.com/blog

Și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/viatameritatraitafrumospunctcom

Materiale relaționate cu acest articol: