Atragi în viața ta ceea ce ești!
Atragi în viața ta ceea ce ești!

Dacă legea karmică ne asigură că vom avea o reacție la orice acțiune a noastră, legea atracției funcționează involuntar pe baza experiențelor acumulate, a fricilor, a blocajelor, a neiertărilor, care nu lasă lucrurile pe care ni le-am dori în viața noastră să se întâmple.

Ba dincontră, reușim să atragem lucruri nedorite aparent de noi, datorită bagajului emoțional, afectiv și energetic acumulat, care ne determină constant și automat acțiunile, alegerile, deciziile și viața.

Astăzi vorbim despre soluții practice pentru ieșirea din acest cerc vicios, pentru a debloca lucrurile, pentru a începe să trăim viața pe care ne-o dorim, să fim noi, să iubim, să ne dezvoltăm frumos.

Practic nu poți fi cu adevărat și face nimic din ceea ce nu ești.  Nu ai cum dărui afecțiune dacă tu nu te iubești. Nu poți fi iubit dacă nu ești iubire. Sau noi vrem să atragem din Univers ceva ce nu avem în inima noastră.

Nu există nimic care să nu fie posibil! În Univers există potențial orice!  Orice e posibil prin tine, cu tine, al tău. Dar pentru asta tu trebuie să fii în strarea de a permite ca ceea ce îți dorești să fie posibil prin tine. Pentru asta tu trebuie să fii bine!  

Atragi în viața ta tot ce îți dorești pentru că ești! Atragi în viața ta ceea ce ești!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți găsi toate materialele și pe blogul meu: https://dorusuciu.com/blog

Și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/viatameritatraitafrumospunctcom

Materiale relaționate cu acest articol: